Zoekertjes - Belgische Bobath Vereniging (ABBV)

Zoekertjes

Op deze pagina kan je allerhande zoekertjes vinden.


 

 

 

Resonans zoekt een

 

Kinesist(e)   (19u)*

 

 

Voor haar werking

        

                  

 

 

*Vervangingscontract wegens langdurige ziekte tot eind december 2019, verlenging mogelijk.

 

 

Als thuisbegeleidster kiné  sta je in voor het aan huis begeleiden van gezinnen met kinderen met zeer uiteenlopende zorgbehoeften zoals psychomotorische ontwikkelingsvertraging, neurologische aandoeningen, neuromusculaire aandoeningen, respiratoire aandoeningen, (ex-) prematuriteit, meervoudige beperkingen,… De begeleiding richt zich vooral op het ondersteunen van de ouders.  Je reikt hen handvaten aan die de ontwikkeling van hun kind stimuleren, geeft hen advies over mogelijke hulpmiddelen, handling bij baby’s , … . Je werkt nauw samen met je collega gezinsbegeleidsters en eventuele andere externe hulpverleners. Ook de administratieve opvolging behoort tot je takenpakket.

 

Je bent bij voorkeur een Bobath-therapeut. Je houdt ervan om gezinsgericht en emancipatorisch te werken. Belangrijk hierbij is dat je een sterk luister- en inlevingsvermogen hebt en over goede communicatieve vaardigheden beschikt. Ook al werk je nauw samen met de gezinsbegeleidsters, toch vereist de job een grote mate van autonomie en een sterk planningsvermogen. Verder werk je met een flexibel uurrooster, beschik je over een eigen wagen en wil je je verplaatsen binnen de ruime regio Vilvoorde -> Halle.

 

In de uitoefening van je taken krijg je een grote autonomie en kan je vrij je uurrooster bepalen. Daarnaast kan je rekenen op de steun van collega’s en kom je terecht in een organisatie waarin deskundigheid en vorming centraal staan.

 

Solliciteren kan t.a.v. Bianca Van Hoof, Sterrenveld 27, 1970 Wezembeek-Oppem  of  via mail: bianca.van.hoof@resonansvzw.be.

Voor informatie kan je terecht op onze website www.resonansvzw.be

 

Contact: