Werkaanbiedingen - Belgische Bobath Vereniging (ABBV)

Werkaanbiedingen

Op deze pagina kan je werkaanbiedingen vinden.

Kinderpraktijk Sarah Dewaersegger:
Wij zoeken een gemotiveerde collega die mee in onze kinderpraktijk wil werken.

Dit op zelfstandige basis en voor langere duur. Startende ten laatste van af maart 2018. Uren samen te bekijken.

Specialisatie in de pediatrie is een must. Extra specialisaties in de Bobath therapie, psychomotoriek, aquatherapie, pre- en postnatale, hendrickx therapie of…. zijn een meerwaarde. Indien je nog geen specialisaties hebt, mag je ook steeds contact opnemen maar moedigen wij wel aan om extra cursussen in de loop van de tijd te volgen.
De kinderpraktijk is gelokaliseerd op twee locaties:
1) Smidstraat 42 – 3370 Boutersem
2) Peperstraat 28 – 3300 Tienen
Er komen uren vrij op beide plaatsen.
Neem gerust contact op bij interesse:
Sarah Dewaersegger: 0498 – 27 62 34
sarah.dewaersegger@telenet.be
Voor extra informatie kan je al eens een kijkje nemen op onze websites:
www.kinderkineboutersem.com
www.groepspraktijkdebrug.be

Contact:

KINESIST(E) (BOBATH)
Zelfstandige activiteit

Functieomschrijving

Voor onze groepspraktijk 't Anker (Nieuwkerken-Waas - De Klinge) zijn wij op zoek naar een enthousiaste kinesitherapeute op zelfstandige basis om ons team te versterken.

Kinderen kunnen bij u terecht voor:
- Bobath therapie
- Psychomotoriek
- Vroegontwikkeling
- Respiratoire kinesitherapie
- Houding- en groeiproblemen

Overdag werk je op school, na de schooluren werk je op de praktijk.

Omdat er momenteel nog een kinesiste op onze praktijk is, dienen
de uren nog opgebouwd te worden. Dit kan echter zeer snel gaan, aangezien we wekelijks aanvragen voor deze problematieken ontvangen.

De administratieve taken worden door de coördinator van praktijk uitgevoerd.
Je hebt een eigen lokaal ter beschikking.

Op de praktijk werken nog 6 logo’s, 2 psychologen en een bodymaptrainer die ervaringen uitwisselen en tips kunnen geven bij wekelijkse formele en dagelijkse informele overleggen.

Maandelijks worden er teamactiviteiten georganiseerd.

Heeft u interesse om te werken op een praktijk waar collegialiteit, gemoedelijkheid en een fijne werksfeer hoog in het vaandel worden gedragen?


Bent u deze enthousiaste collega die wij zoeken om ons team te versterken?

Stuur ons dan een mailtje op: annelies_logo@hotmail.com

Vriendelijke groeten

Annelies Van Kerckhove
Coördinator ’t Anker
Turkyen 15
9100 Nieuwkerken-Waas
0498/90.08.27
annelies_logo@hotmail.com

Contact:

Enthousiaste voltijdse collega gezocht (zelfstandige basis) voor een jonge kinder kinepraktijk te Veurne. Zowel psychomotoriek, bobath-therapie, ontwikkelingsstimulatie als respiratoire kine komen aan bod.

Voor meer info: 0478/47.22.11 of kine@nelesohier.be

Contact:

Zwangerschapsvervanging kinderkinesitherapeut te Ternat

DePraktijkTernat is op zoek naar een kinderkinesitherapeut en relaxatietherapeut vanaf midden maart 2018 voor een periode van 4 maanden om een collega tijdens haar zwangerschapsverlof te vervangen. De vervanging betreft een 15tal uren per week ( uren en dagen zijn bespreekbaar ). Uitbreiding van uren is mogelijk a.d.h.v. nieuwe aanmeldingen. Hiernaast staat de praktijk open voor het aanbieden van groepslessen.

Meer info over de werking van onze multidisciplinaire groepspraktijk kan je terugvinden op de website www.depraktijkternat.be

Indien interesse graag contact opnemen via: karen@depraktijkternat.be of 0477/64.32.51

Depraktijkternat
Gemeentehuisstraat 34
1740 Ternat

Contact:

Groepspraktijk Cocon, gelegen in het hartje van Sint-Niklaas is op zoek naar een collega kinesitherapeut voor kinderen/jongeren. Als zelfstandig kinesitherapeut heb je kennis van ontwikkelingsstoornissen en sta je in voor diagnostiek als behandeling. Je hebt kennis van schrijftherapie en lichaamsgerichte therapie.
Je werkt samen in een multidisciplinair team van 8 psychologen en 1 logopediste. Je bent bereid tot overleg tijdens een intervisiemoment.

Neem gerust een kijkje op www.groepspraktijkcocon.be

solliciteren? stuur uw CV en motivatiebrief naar mieke@groepspraktijkcocon.be voor 30/11/2017

Contact:

De Hersenletselpraktijk is op zoek naar een kinesitherapeut

De Hersenletselpraktijk (Gent) beoogt door een interdisciplinaire samenwerking tussen zelfstandige hulpverleners (klinisch psycholoog, revalidatie-arts, klinisch neuropsycholoog, psychiater, kinesitherapeut, logopedist) te komen tot een holistische behandeling en begeleiding van mensen met een niet-aangeboren hersenletsel en hun omgeving. Vanuit ieders specialisatie wordt de patiënt behandeld, nadat er in overleg met de collega’s en de patiënt zelf behandeldoelstellingen zijn bepaald. Hiermee beogen we de disciplinaire behandelingen goed op elkaar af te stemmen en de cliënt en zijn of haar context op een holistische wijze te kunnen begeleiden.

Om ons team uit te breiden, zijn we op zoek naar een kinesitherapeut met ervaring in de neurologische kinesitherapie. De Hersenletselpraktijk voorziet in een volledig uitgeruste praktijkruimte, waarbij de verdere optimalisatie met betrekking tot de therapeutische mogelijkheden wordt nagestreefd in samenspraak met jou.

Profiel

  • Je bent afgestudeerd als master in de kinesitherapie, met specialisatie neurologie.
  • Je bent zelfstandige (in hoofd- of bijberoep) of bereid dit te worden. Je plant en organiseert jouw werk zelfstandig.
  • Je bent gedreven en hebt ook de ambitie om de praktijk mee verder uit te bouwen.

 

Functie

  • Afnemen van opnamebilan bij aanvang therapie.
  • In overleg met de patiënt, familie en de collega’s, waar nodig, een realistisch behandelplan opstellen. Hierbij werk je activiteiten- en participatiegericht.
  • De verdere uitbouw van de praktijk actief mee ondersteunen. Hiervoor is het belangrijk om mee actief het netwerk te verkennen en de nodige contacten te leggen.
  • Er wordt verwacht dat elke hulpverlener, naast de individuele behandelmomenten, ook tijd vrijmaakt voor het interdisciplinair overleg.

 

Is je interesse gewekt? Neem dan een kijkje op www.hersenletselpraktijk.be en stuur je motivatiebrief, vergezeld van je CV, door naar info@hersenletselpraktijk.be voor 15 november 2017.

Voor meer informatie of vragen kan je bij voorkeur terecht op hetzelfde e-mailadres of ev. telefonisch via 0499/23 19 18.

Contact:

Vacature kinesitherapie 40 / 40 in CAR Ter Eecken in Oudenaarde.
Behandeling van jonge kinderen in een multidisciplinaire setting.
Bobath-opleiding is een pluspunt maar geen noodzaak.
Zo snel mogelijk te starten.

Dir. Jan De Smet
jan.desmet@cartereecken.be
055/334961
Vlaanderenstraat 2
9700 Oudenaarde

 

Contact:

Groepspraktijk kinderrevalidatie van Ria Cuppers te Mechelen is op zoek naar een zelfstandige kinesitherapeut(e); specialisatie pediatrie (liefst geconventioneerd) voor een zwangerschapsvervanging van december 2017 tem maart 2018 en dit voor een tweetal dagen per week (maandag en donderdag).
In onze praktijk werken we met kinderen met CP, ontwikkelingsstoornissen, psychomotorische problemen, ademhalingskinesitherapie, ... Er is een wekelijks overleg tussen de verschillende therapeuten voor een optimale begeleiding en ondersteuning van zowel patienten als therapeuten.

Aanvullend is er ook de mogelijkheid om nog enkele uren per week (momenteel op dinsdag) in te springen in een praktijk te Lier gedurende dezelfde periode. Dit betreft enkel psychomotorische therapie.

Graag aanmelden : riacuppers@gmail.com of 0473/725883

Contact:

Kinépraktijk Anneleen Wuytack in Moerzeke en kinépraktijk Christine VAndeperre te  Londerzeel zoekt

Zelfstandige kinesitherapeut(e)

Zelfstandige activiteit – zwangerschapsvervanging

 

Functieomschrijving

Ik ben wegens ouderschapsverlof op zoek naar een gemotiveerd kinesitherapeut(e) die op zelfstandige basis in de praktijk en aan huis te Kastel (Hamme) en in de praktijk te Londerzeel patiënten behandelt. Het betreft een 15-tal uur te presteren in een flexibel weekschema te Kastel en een 13-tal uur te Londerzeel, dit voor de periode vanaf 02/01/2018 t.e.m. 23/03/2018. Het gaat om zowel algemene kinesitherapie als behandeling van kinderen, wat zorgt voor een interessante en aangename afwisseling. Bovendien kan een positieve samenwerking toekomstperspectieven bieden.

Profiel

Voor deze functie is een diploma Master in de Kinesitherapie vereist. Een bijkomende specialisatie pediatrie of Bobath is een pluspunt. Goede communicatieve vaardigheden, een gevoelsmatige aanpak en creativiteit zijn je sterkste punten. Voor de huisbezoeken ben je in bezit van een rijbewijs B.

Aanbod

Voor deze vervangingsopdracht bied ik je een verzorgde praktijk met alle faciliteiten aan, een aangename werksfeer en een flexibel uurschema, overeen te komen met de patiënten. Bovendien is er ruimte voor overleg en een mogelijkheid tot verdere samenwerking in de toekomst.

Plaats tewerkstelling

Kinépraktijk Anneleen Wuytack
De Pannestraat 1B
9220 Moerzeke
(met verplaatsingen in regio Waas & Dender)

Kinépraktijk Christine Vandeperre

Kasteelstraat 32

1840 Londerzeel

(met verplaatsing regio Londerzeel)

 

Praktisch

Indien je jezelf in deze functieomschrijving herkent, neem dan contact op met anneleen.wuytack@gmail.com of op 0474/87.27.17.

Contact:

DEN DRIES - TEHUIS NIET WERKENDEN in EVERGEM zoekt KINESITHERAPEUT (VASTE JOB, 19u)
Functieomschrijving
Den Dries vzw (Evergem) begeleidt volwassenen met een verstandelijke en fysieke beperking. Voor het kinéteam zoeken we een deeltijdse collega (vaste betrekking). Je staat in voor individuele kinesitherapeutische behandelingen.
Profiel
Je hebt voeling met de doelgroep.
Je hebt een diploma kinesitherapie.
Je werkt graag in teamverband.
Jobgerelateerde competenties
Het therapeutisch plan uitwerken en de behandeling bepalen naargelang de leeftijd, de aandoening en de activiteit van de persoon met zorgbehoefte
De kinesitherapeutische diagnose stellen (balans van de beperkingen, ...) op basis van spiertesten, houdingtesten, ... De diagnose meedelen aan de persoon met zorgbehoefte
De noden van de persoon met zorgbehoefte identificeren en informatie uitwisselen (huidige behandelingen, medische antecedenten, radiografieën, ...)
De werking van de toestellen controleren De onderhoudsdienst en/of de verantwoordelijke informeren bij problemen
Kinesitherapeutische sessies: Orthopedische revalidatie
Kinesitherapeutische sessies: Neurologische revalidatie
De kinesitherapeutische sessie organiseren en aanpassen
Persoonsgebonden competenties
Klantgerichtheid
Samenwerken als hecht team
Contactvaardig zijn
Vereiste studies
Prof. bach.: Studiegebied Gezondheidszorg
Master Kinesitherapie
Talenkennis: Nederlands (goed)
Werkervaring
Beperkte ervaring ( < 2 jaar )
Contract
Vaste Job
Contract van onbepaalde duur
Deeltijds - 19 uren per week, te presteren in 3 dagen
Plaats tewerkstelling
Bolwerkstraat 11 9940 EVERGEM
Aanbod
Je werkt samen met een team van interne en externe kinesitherapeuten.
Uurrooster in overleg te bepalen. Uren te presteren over minstens 3 dagen per week.
Barema en verloning volgens regelgeving VAPH (niveau bachelor)
Aanvang: 30 oktober 2017
Plaats tewerkstelling
DEN DRIES - TEHUIS NIET WERKENDEN
Bolwerkstraat 11 9940 EVERGEM
Waar en hoe solliciteren?
Via e-mail: katty.dinneweth@dendries.be
Per telefoon: 0476 53 11 22

Contact: