Werkaanbiedingen - Belgische Bobath Vereniging (ABBV)

Werkaanbiedingen

Op deze pagina kan je werkaanbiedingen vinden.

Therapeutische groepspraktijk 't Ketje in Molenbeek zoekt een pediatrische geconventioneerde kinesitherapeut(e) om hun team te versterken.

· Je werkt op zelfstandige basis en hebt je eigen patiëntjes in behandeling.

· Het gaat over kinderen van 0 tot 14 jaar met ontwikkelingsachterstanden, CP, psychomotorische problemen, ...

't Ketje is een multidisciplinaire praktijk waar er nauw wordt samengewerkt met de logopedisten, psycholoog en orthopedagoog.

Heb je zin om ons jong en dynamisch team te versterken? Of wil je meer informatie? Neem dan contact op met liselotte.tketje@gmail.com

Contact:

Voor onze kinderpraktijk zijn wij dringend op zoek naar een therapeut(e) die met haar/zijn specifieke kennis ons multidisciplinair team zou kunnen ondersteunen. Wij richten ons vooral op kinderen met ontwikkelingsstoornissen en leermoeilijkheden. Mogelijk zijn er in jullie bestand eentherapeut(e) zijn die interesse heeft om deel uit maken van het team van Op wieltjes dan zou ons MDT terug volledig zijn.
Ons adres: Vaartstraat 90, 2520 Ranst.
Tel: 03 475 00 22 of gsm 0479 50 74 59 /www.opwieltjes.be
Bij voorbaat dank om verspreiding van dit bericht misschien mogelijk te maken binnen uw organisatie.

Contact:

Ik ben op zoek naar kinesitherapeut(e) om samen te werken in een groepspraktijk voor kinderen met ontwikkelingsstoornissen. Beste met specialisatie pediatrie of neurologie en interesse voor kinderen. De locatie is Geel en Oud Turnhout. Het is als zelfstandige. Ze mogen me steeds bellen op het nr 0474552089 Porto Carrero Lut

Contact:

NIEUW! VACATURE: Centrum Ganspoel, gelegen te Huldenberg, is op zoek naar een gemotiveerde, gedreven collega kinesitherapeut (met bij voorkeur specialisatie Pediatrie), die ingeschakeld zal worden voor de behandeling van kinderen met een visuele of visueel meervoudige beperking.
Het betreft een halftijdse functie (20u/week, werkuren en –dagen bespreekbaar), voor de periode juni-juli-augustus 2017, met mogelijks ook zicht op een aansluitende vervangingsopdracht. Ook personen die niet de volledige periode beschikbaar zijn mogen zich melden.
Bent u geïnteresseerd of wenst u nog meer informatie, aarzel dan niet om contact op te nemen.
Joke Van Camp, coördinator kiné Centrum Ganspoel, Ganspoel 2, 3040 Huldenberg, 02/686.00.40, www.ganspoel.be, CV sturen naar admin@ganspoel.be

Contact:

Vacature zelfstandige pediatrische kinesitherapeut(e) te Gelrode (Aarschot)

Om onze multidisciplinaire kinderpraktijk uit te breiden, zijn we op zoek naar een zelfstandige kinesitherapeut(e). Dit voor een opbouwend uurrooster voor de volgende dagen: maandag, dinsdag vrijdag en zaterdag.

 

Wat zoeken we?

-          Je bent in het bezit van een diploma licentiaat/master in de revalidatie wetenschappen en de kinesitherapie, met specialisatie pediatrie.

-          Je bent in het bezit van een diploma/getuigschrift van de opleiding psychomotoriek (IPVK/Wendy Peerlings). Indien je dit niet in je bezit hebt, kan je deze opleiding alsnog volgen in het eerste jaar dat je bij ons werkt.

-          Je bent administratief in orde om als zelfstandige te werken

-          Je kan binnen een aanzienlijke tijd starten in onze praktijk

-          Je bent flexibel, dynamisch en gemotiveerd

-          Je werkt graag met kinderen en vindt het belangrijk om hen te ondersteunen in hun ontwikkeling

-          Je hebt een auto ter beschikking

-          Je kan vlot communiceren en samenwerken met verschillende disciplines

Wat bieden we?

-          Een gemotiveerd en collegiaal team

-          Administratieve en therapeutische ondersteuning binnen onze groepspraktijk

-          Therapielokaal met uitgebreid aanbod aan onderzoeks-, therapie- en spelmateriaal

 

Heb je interesse, stuur je cv naar ellen@hetpuzzelstukje.be

 

Kinderpraktijk Het Puzzelstukje

Rillaarsebaan 74

3200 Gelrode (Aarschot)

www.hetpuzzelstukje.be

Contact:

Wij bieden een deeltijdse job (zelfstandige) aan van ongeveer 20 à 25 uren in een gemengde praktijk te Rekem/Lanaken. Graag contact opnemen op het nummer 0496/826232.

Contact:

Centrum Ganspoel (gelegen te Huldenberg) biedt ondersteuning aan kinderen en volwassenen met een visuele en visueel-meervoudige beperking.  Wij zijn op zoek naar een kinesitherapeut (deeltijds, 32u maar aantal uren af te spreken) voor een zwangerschapsvervanging (contract bepaalde duur met onmiddellijke indiensttreding).  Een functieomschrijving is terug te vinden op www.ganspoel.be

Indien je interesse hebt voor deze vacature stuur dan je sollicitatiebrief naar Centrum Ganspoel vzw – Ganspoel 2 – 3040 Huldenberg t.a.v. Personeelsdienst of naar admin@ganspoel.be - tel. 02/686.00.40

Contact:

TITEL  : VACATURE multidisciplinaire groepspraktijk MEDIGROEP – MALDEGEM

Naar aanleiding van verhuis naar een nieuw praktijkpand (Nieuwstraat 8) wil MEDIGROEP haar team uitbreiden met een Kinesitherapeut(e) voor een langdurige samenwerking. Volgende therapeuten zijn reeds werkzaam en verwijzen door; 3 Osteopaten, waarvan 1 kinderosteopate, Podoloog, Medisch pedicure, Diëtiste, Psychologe. (mogelijks vroedvrouw in de toekomst). Algemen kinesitherapie en motorisch revalidatie. Elke specialisatie is een meerwaarde maar geen vereiste : pre- en postnatale kinesitherapie, bekkenbodemreëducatie, autogene drainage, pediatrische kinesitherapie, lymfedrainage. U beschikt over een gloednieuw ingerichte praktijkruimte van 35 m². Centrale ligging in Maldegem centrum met ruime parkeermogelijkheid. Graag uw motivatie en CV sturen naar info@medigroep.be voor 1/06/2017.

Contact: