Werkaanbiedingen - Belgische Bobath Vereniging (ABBV)

Werkaanbiedingen

Op deze pagina kan je werkaanbiedingen vinden.

Wij zoeken vanaf 1/7/2018 tot en met eind oktober een vervanger voor een zwangerschapsverlof te Leuven, in de groepspraktijk Vanaerschot op de Brusselsesteenweg 46 te Leuven;
Wij zoeken een kiné met specialisatie pediatrie of een Bobathopleiding , voor een 2/3 job misschien full-time tijdens de vakantieperioden. Beschikken over een wagen is handig. Je werkt op zelfstandige basis samen met andere therapeuten .U kan contact op nemen met Vanaerschot Nadya via mail : nadya.vanaerschot@telenet.be of via GSM 0478/49.25.28


 

Contact:

Vacature Groepspraktijk Kinderkine-Kruishoutem
  
We zijn op zoek naar een gemotiveerde kinesitherapeut om ons team te versterken. Dit voor een vaste deeltijdse job als zelfstandige.

We behandelen kinderen en jongeren van alle leeftijden.
Naast Bobath therapie geven we ook psychomotoriek, respiratoire kine.

De meeste behandelingen gaan door in de praktijk waar test- en therapiemateriaal voorhanden is.

Graag sollicitatie met curriculum naar tineminne@telenet.be


 

Contact:

Vacature deeltijds pediatrische kinesitherapeut in dynamische groepspraktijk.

 

Kinderpraktijk Katootje in Mechelen zoekt een enthousiaste collega die creatief-actief wil werken met kinderen en jong-volwassenen. Het zou gaan over 2-3 dagen per week. Als zelfstandige heb je een wagen nodig voor eventuele school- of huisbezoeken. Wij zijn op zoek naar iemand die zo snel mogelijk kan beginnen tot september, met mogelijks verlenging.

Bij interesse of meer informatie

Email: kinderpraktijk.katootje@gmail.com

Telefoon: 0476/25.09.52 (Sophie)

Adres: Kruisbaan 1-3, 2800 Mechelen

 

Groetjes

Kinderpraktijk Katootje-team

 

Contact:

Vacature kinesitherapeut Antwerpen

 

 

De Kinderpoli is een multidisciplinaire kinderpraktijk in het Antwerpse waar artsen en paramedici samenwerken in de zorg voor kinderen en jongeren.  We zoeken een dynamische kinesitherapeut om ons team te versterken.  De focus ligt op het begeleiden van kinderen met neurologische afwijkingen en psychomotore problemen.  Bekwaamheid als Bobath therapeut of extra bijkomende opleidingen bieden zeker meerwaarde.

We bieden alle nodige therapie- en testmateriaal, een  aangename nieuwe praktijkomgeving, een elektronisch patiëntendossier en multidisciplinair overleg op regelmatige basis.

 

Bent u op zoek naar een boeiende job met groeimogelijkheden en wil u werken in een aangenaam multidisciplinair team, kan u uw sollicitatie richten naar a.dieltjens@dekinderpoli.be

 

Neem alvast een kijkje op www.dekinderpoli.be

Contact:

Kinderpraktijk Veerle Mox
Enthousiaste kinderkinesitherapeut gezocht voor praktijk te Dilbeek.
Dit op zelfstandige basis en voor langere duur. Uren bespreekbaar.
Specialisatie in de pediatrie is een must. Extra specialisaties in de Bobath therapie, psychomotoriek,...een meerwaarde.
Adres praktijk: Isabellastraat 2-1703 Schepdaal
Indien interesse, graag contact opnemen via: 0495/23.15.13 of veerlemox@hotmail.com

Contact:

Enthousiaste kinderkinesitherapeut gezocht voor praktijk Kine Momentum in Zottegem.Kine Momentum is op zoek naar een kinesitherapeut met als specialisatie de masteropleiding revalidatie bij kinderen. Interesse in Bobath, psychomotoriek, relaxatie, yoga, zwangerschapsbegeleiding is een pluspunt.

Het betreft een zwangerschapsvervanging van 2 avonden vanaf 2 april met uitbreiding van de uren naar 2-3 dagen vanaf 14 mei tot eind augustus (uren en dagen zijn bespreekbaar). Verdere samenwerking is mogelijk.

Meer info over de werking van onze praktijk kan je terugvinden op de website www.kinemomentum.be

Indien interesse graag contact opnemen via: jolien.vangrembergen@hotmail.com of 0497464644

Kine Momentum
Jolien Van Grembergen
Romeins Plein 17
9620 Zottegem

Contact:

Zwangerschapsvervanging te Zulte specialisatie pediatrie

Kinderkine Zulte is op zoek naar een halftijdse zwangerschapsvervanging van juni 2018 tot november 2018 met eventuele kans tot verdere samenwerking.
Het betreft een halftijdse te werkstelling in een groeiende groepspraktijk waarbij vooral baby’s, kinderen en mama’s behandeld worden. Uren zijn onderling overeen te komen en zouden vooral gepresteerd worden op dinsdag, woensdag, vrijdag en eventueel ook zaterdag.
Graag specialisatie pediatrie, bobath, psychomotoriek, perinatale,.. is een meerwaarde maar geen must. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie op kinderkinezulte@gmail.com of 0474471702 

Contact:

Vacature pediatrische kinesitherapeut ‘t Ketje
Aanbod:
Vervanging zwangerschapsverlof: ongeveer 15 uren als zelfstandige kinesist in de groepspraktijk ’t Ketje. Als kinesist werk je nauw samen met 3 pediatrische kinesitherapeuten, 4 logopedisten en 2 therapeuten. Je behandelt de kinderen tussen 0j en 13j met een neurologische aandoening volgens het Bobath concept of kinderen met psychomotorische moeilijkheden .
Start mei tot eind december 2018.
Info praktijk: www.tketje.be

Profiel:
Moedertaal: Nederlands
Kennis Frans
Bezit diploma kinesitherapie
Diploma pediatrische kinesitherapie = pluspunt
Diploma neurologische aandoeningen = pluspunt
Solliciteren: CV naar katrien.tketje@gmail.com

Contact:

Zelfstandige kinesitherapeut gezocht, deeltijds, Oostmalle

Van half maart tot eind juni ben ik op zoek naar een gemotiveerde kinesitherapeut om mijn patiënten over te nemen. Het gaat om een halftijdse job, uren zelf te kiezen. Ik werk hoofdzakelijk met kinderen met diverse motorische problemen en pre- en postnatale vrouwen. Een specialisatie in deze richting is een meerwaarde.

Heb je interesse, neem dan snel contact op, 0485 38 64 89.

 

Contact: