Werkaanbiedingen - Belgische Bobath Vereniging (ABBV)

Werkaanbiedingen

Op deze pagina kan je werkaanbiedingen vinden.

Kind In Ontwikkeling - groepspraktijk Antwerpen zoekt kine

Kind In Ontwikkeling is op zoek naar een pediatrisch kinesitherapeut(e). Dit om ons team te versterken, overname van patiëntjes van collega die op pensioen gaat + snelle opbouw van
uurrooster mogelijk tot voltijds. Dit op zelfstandige basis.

Heb je zin om ons team te versterken? Of wil je meer informatie? Neem dan contact op met sigrid@kindinontwikkeling.be

Contact:

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde collega kinesitherapeut(e), voor een halftijdse betrekking op zelfstandige basis, vanaf 1/09/2017.
Je zal werken in onze multidisciplinaire groepspraktijk 'stap voor stap' voor kinderen en adolescenten, te Aalst.
Zowel psychomotoriek, Bobath therapie, als respiratoire kiné komen aan bod. Ook het geven van zwemles behoort tot de mogelijkheden.
Ervaring is een pluspunt, maar geen vereiste.

Interesse? Graag reactie via info@stapstap.be

 

Contact:

AZ Turnhout is een vooruitstrevend en groot regionaal ziekenhuis dat een ‘Gast-huis’ wil zijn in de letterlijke betekenis van het woord. Met ruim 2000 medewerkers en 200 artsen zijn we ook meteen één van de grootste werkgevers in de Kempen. De beste zorg bieden aan onze patiënten is onze missie, mensgericht en met aandacht voor de beleving van de patiënt en zijn of haar naasten. Een vlotte samenwerking tussen alle diensten, van keukenhulp tot arts, van verpleging tot administratie, is daartoe de sleutel. Het ziekenhuis behaalde recent ook het internationale, hoog aangeschreven NIAZ-kwaliteitslabel. Het  toont aan dat de medewerkers van AZ Turnhout veilige zorg van hoge kwaliteit bieden en dat het ziekenhuis gericht is op voortdurende kwaliteitsverbetering.

Kinesisten

                                                                                                                          Ref.17-ZOR-079-EPO

 

Functie

 

 • De afdeling fysiotherapie en revalidatie van AZ Turnhout telt ruim 50 enthousiaste medewerkers, verdeeld over 2 campussen. Elk van deze mensen is binnen zijn/haar eigen discipline en in samenwerking met andere disciplines verantwoordelijk voor de kwaliteitsvolle revalidatie van de patiënt. Er worden patiënten met heel diverse pathologieën behandeld, zowel op (acute) verpleegafdelingen (bv. neurologie, heelkunde, geriatrie, sp locomotorisch,…) als in ambulante settings (bv. bekkenbodemreëducatie, cardiale revalidatie, hydrotherapie,…).
 • Voor de versterking van dit dynamische team zijn we op zoek naar verschillende kinesisten:
  • Een kinesist locomotorische revalidatie, werkzaam op campus Sint-Jozef. Het betreft een voltijds contract van bepaalde duur tot en met 31/12/2017. Start is bij voorkeur zo snel mogelijk.
  • Een kinesist geriatrie, werkzaam op campus Sint-Elisabeth. Het betreft een contract van bepaalde duur met een arbeidsbreuk van 75% lopende van 01/09/2017 tot en met 28/02/2018.

 

Profiel

 • Je bent in het bezit van een erkend diploma kinesitherapie en een RIZIV-nummer, en je bent toegetreden tot de conventie. Ook schoolverlaters zijn welkom.
 • Je hebt een enthousiaste persoonlijkheid en kan zowel zelfstandig als in een (multidisciplinair) team werken.
 • Dankzij je patiëntgerichte houding verleen je steeds kwaliteitsvolle zorg.
 • Je werkt efficiënt en bent flexibel.
 • Je staat open voor verandering en blijft je bijscholen in het werkdomein.
 • Je krijgt de kans om de dienst mee uit te bouwen.
 • Je kan overweg met recente informatica - technische toepassingen.

 

Wij bieden jou

 • Een aangename werksfeer en een uitdagende, professionele werkomgeving waar patiëntveiligheid een centrale rol inneemt.
 • Een evenwichtig samengesteld loonpakket, overname van relevante jaren anciënniteit, , een uitstekende verlofregeling, bijscholingsmogelijkheden en een mooi pakket aan extralegale voordelen.

 

Meer info en/of solliciteren?

Voor meer info kan je contact opnemen met Elke Cocquet, diensthoofd fysiotherapie, tel. 014 44 42 86.

 

Solliciteren kan via het online sollicitatieformulier. Gelieve je CV en motivatiebrief aan je sollicitatie toe te voegen.

Contact:

Dringend kinesitherapeut(e) voor vervanging in Neerpelt.  Praktijk voor kinderrevalidatie.  Kennis van psychomotoriek is vereist, Bobath en ervaring met baby’s is gewenst.  Betrekking op zelfstandige basis met ingang van 11/8/17 voor 3 maanden full-time (± 35 uren).   Nadien nog enige tijd half-time. 

Baeken Hilde 0479/08 06 73

Hilde.baeken@pandora.be

Contact:

Gemotiveerde collega gezocht voor uitbreiding groepspraktijk kinderkinesitherapie te Lommel.

Om ons team te versterken zoeken wij een toffe en spontane kinesitherapeut(e) die een langdurige samenwerking met doorgroeimogelijkheden nastreeft.
Wij bieden enerzijds werken in een toffe en kwaliteitsvolle praktijk met gekende reputatie, en anderzijds voldoende ruimte tot zelfontplooiing en flexibiliteit.
Interesse en ervaring in de pediatrische revalidatie zijn een pluspunt, maar een aanvulling op andere domeinen (psychomotoriek, Bobath, Vojta, reflexintegratie, ...) is zeker een meerwaarde.

Hebt u interesse, neem dan contact op of stuur uw CV naar saskia.loenders@telenet.be of neem telefonisch contact op via 0472/98.66.07

Contact:

Therapeutische groepspraktijk 't Ketje in Molenbeek zoekt een pediatrische geconventioneerde kinesitherapeut(e) om hun team te versterken.

· Je werkt op zelfstandige basis en hebt je eigen patiëntjes in behandeling.

· Het gaat over kinderen van 0 tot 14 jaar met ontwikkelingsachterstanden, CP, psychomotorische problemen, ...

't Ketje is een multidisciplinaire praktijk waar er nauw wordt samengewerkt met de logopedisten, psycholoog en orthopedagoog.

Heb je zin om ons jong en dynamisch team te versterken? Of wil je meer informatie? Neem dan contact op met liselotte.tketje@gmail.com

Contact:

Voor onze kinderpraktijk zijn wij dringend op zoek naar een therapeut(e) die met haar/zijn specifieke kennis ons multidisciplinair team zou kunnen ondersteunen. Wij richten ons vooral op kinderen met ontwikkelingsstoornissen en leermoeilijkheden. Mogelijk zijn er in jullie bestand eentherapeut(e) zijn die interesse heeft om deel uit maken van het team van Op wieltjes dan zou ons MDT terug volledig zijn.
Ons adres: Vaartstraat 90, 2520 Ranst.
Tel: 03 475 00 22 of gsm 0479 50 74 59 /www.opwieltjes.be
Bij voorbaat dank om verspreiding van dit bericht misschien mogelijk te maken binnen uw organisatie.

Contact:

Ik ben op zoek naar kinesitherapeut(e) om samen te werken in een groepspraktijk voor kinderen met ontwikkelingsstoornissen. Beste met specialisatie pediatrie of neurologie en interesse voor kinderen. De locatie is Geel en Oud Turnhout. Het is als zelfstandige. Ze mogen me steeds bellen op het nr 0474552089 Porto Carrero Lut

Contact:

NIEUW! VACATURE: Centrum Ganspoel, gelegen te Huldenberg, is op zoek naar een gemotiveerde, gedreven collega kinesitherapeut (met bij voorkeur specialisatie Pediatrie), die ingeschakeld zal worden voor de behandeling van kinderen met een visuele of visueel meervoudige beperking.
Het betreft een halftijdse functie (20u/week, werkuren en –dagen bespreekbaar), voor de periode juni-juli-augustus 2017, met mogelijks ook zicht op een aansluitende vervangingsopdracht. Ook personen die niet de volledige periode beschikbaar zijn mogen zich melden.
Bent u geïnteresseerd of wenst u nog meer informatie, aarzel dan niet om contact op te nemen.
Joke Van Camp, coördinator kiné Centrum Ganspoel, Ganspoel 2, 3040 Huldenberg, 02/686.00.40, www.ganspoel.be, CV sturen naar admin@ganspoel.be

Contact: