G-golf - Agenda - Belgische Bobath Vereniging (ABBV)

G-golf

Ik ben Gert Van Esbroeck en werk momenteel als medisch directeur in de Iris Ziekenhuizen Zuid in Brussel.
Graag zou ik jullie via deze mail enthousiast willen maken om deel te nemen aan een kennismaking met het G-Golf sportproject voor zorgprofessionals, andersvaliden en personen die een revalidatie volgen evenals hun familie.
De bedoeling is om via zorgprofessionals (verpleegkundigen, kine, ergotherapeuten, artsen,...), andersvaliden en personen die revalideren met de golfsport in contact te brengen. Wij contacteren daarom hospitalen en revalidatiecentra in de nabijheid van onze club. Golfclub Beveren (Golfclub Beveren – Singelweg 2 – 9130 Beveren (Kallo) is een 'inclusieve' club in de ruimste betekenis van het woord.
Een mooie manier om dit te tonen is deze uitnodiging, waar alle geïnteresseerden, dus zowel zorgprofessionals (cfr supra),andersvaliden of personen die een revalidatie volgen (en hun familie) welkom zijn.

Er wordt een korte presentatie gedaan van wat G-golf is en daarna is er dan een golfinitiatie voor iedereen die deelneemt. Gratis, superleuk en mogelijk het begin van vele onvergetelijke, mooie, en inspirerende sportieve momenten.

Meer info over deze dag 3 december 2022 van 12h30 tot 16h00 is terug te vinden in de brochure Kennismaking G-Golf in bijlage.
NIET AARZELEN: INSCHRIJVEN : Meld je komst via mail naar info@golfclubbeveren.be of bel 03 575 11 75