Kinésithérapeute en CDI 26h/semaine. - Belgische Bobath Vereniging (ABBV)

Kinésithérapeute en CDI 26h/semaine.

L'asbl Les Perce-Neige, Centre de services pour jeunes polyhandicapés situé à Jambes engage un(e) Kinésithérapeute en CDI 26h/semaine.

Dispense de thérapies individuelles prescrites par le Médecin du Centre.

Travail en équipe visant à améliorer les fonctions respiratoires et la mobilité des jeunes afin de contrer les tendances du handicap.

 

Niveau : Baccalauréat en Kinésithérapie

La connaissance du secteur du polyhandicap est un plus.

Engagement dès que possible.  

Horaire en 4 ou 5 jours/semaine entre 08h30 et 17h00 (horaire à convenir/discuter)

Salaire   Selon CP 330.01.10

 

Envoyez votre candidature (lettre de motivation accompagnée d'un CV) uniquement à l'adresse mail suivante : katty.plume@lesperceneige.be

 

 

 

Katty Plume

Responsable Administratif

Ressources Humaines

 

Centre de services pour jeunes handicapés

" Les Perce – Neige "
Rue Jean Gilson, 1 à 5100 Jambes (Namur)
Tel : 081/302.201
Fax : 081/300.122

Gsm: 0476/54.12.69

Mail : katty.plume@lesperceneige.be

 

Page FACEBOOK Les Perce-Neige

https://www.facebook.com/Les-Perce-Neige-1436802836553629/

 

Site : http://www.lesperceneige.

 

 

Vervanging 3 maanden: Kinepraktijk Kilian Herentals .

Kilian is een praktijk gespecialiseerd in neurologie en pediatrie. Momenteel zoeken we een vervanging voor  3 maanden (juli,augustus,september) liefst door collega met specialisatie neurologie of pediatrie. Dit om, op zelfstandige basis, vier dagen in de week patiënten over te nemen (regio Herentals / gedeconventioneerd)

Eigen vervoer om huisbezoeken te doen is noodzakelijk.

Is je interesse gewekt neem dan een kijkje op www.kinepraktijkkilian.be .

Voor meer informatie of vragen kan je terecht op 0474552053

...

Contact:

 

Beste,

Is het mogelijk deze vacature te plaatsen op zowel Franstalig als Nederlandstalige pagina met vacatures?

Les hôpitaux Iris-Sud, site Ixelles-Etterbeek, composés d’une équipe spécialisée en kiné pédiatrique (neuro, ortho et respi) recherchent pour compléter son équipe en consultation neuropédiatrique:

- Un/e kiné indépendant/e spécialisé/e en neuromotricité et développement du jeune enfant. La formation Bobath est un plus.

- Pour 1-2 jours par semaine (minimum 10h) à partir de août/septembre. Un préférence pour mercredi toute la journée. Autres jours sont aussi disponibles.

Les candidatures (CV et lettre de motivation) peuvent être envoyées à l’adresse e-mail kpuylaert@his-izz.be. Réponse rapide souhaitée.
Contact:

Pediatrisch therapeut regio Bilzen

Hey jij! Ledemaatjes Bilzen zoekt jou!!

Ben jij pediatrisch kinesitherapeut (m/v/x) met zin voor initiatief, creatief en ondernemend?  Heb je een hart voor onze kinderen en zie je het zitten om als zelfstandige, gedeconventioneerde therapeut aan de slag in te gaan in ons kleine team?   Ben je bereid om minimaal 2 avonden per week en/of op zaterdag te werken?  

Je kan starten vanaf 1 juli (eerder is bespreekbaar) met een halftijdse uurrooster.  Je kan deze zelf uitbreiden indien interesse.

We zoeken een gemotiveerde, ondernemende, flexibele en kindgerichte therapeut die de job met liefde en passie doet! We moedigen bijscholingen en opleidingen heel hard aan en leren graag van elkaar.  Indien interesse, is er mogelijkheid tot het opstarten van kleine groepslesjes. 

Therapeuten met een Bobath opleiding of een psychomotorische achtergrond hebben een streepje voor, maar ook pas-afgestudeerden mogen zich melden.

Lijkt dit je wat?  Dan word jij misschien ons nieuwe Ledemaatje.  

Neem dan contact op met Ine Timmermans op 0477/455 260 of via ine@ledemaatjes.be en neem alvast een kijkje op www.ledemaatjes.be

Contact:

 

beste, kan u volgende vacature op de site plaatsen aub?

Ledemaatjes Bilzen zoekt jou!
Ben jij pediatrisch kinesitherapeut met zin voor initiatief? Ben je creatief en ondernemend? Heb jij een hart voor onze kinderen en zie je het zitten om als zelfstandig, ge(de)conventioneerd therapeut aan de slag te gaan in het centrum van Bilzen?
Je kan starten vanaf 1 juli (eerder is bespreekbaar) met een halftijdse uurrooster, die je, indien gewenst, zelf kan uitbreiden. Ervaring of bijkomend opleiding zijn zeer welkom, maar ook pas afgestudeerde therapeuten mogen zich kandidaat stellen.
ine@ledemaatjes.be of 0477/455260
Contact:

De Kikkersprong is op zoek naar voltijdse versterking!

We zijn een zelfstandige praktijk gelegen in Heule en Bissegem, dichtbij Kortrijk.
De praktijk streeft naar een individuele en wetenschappelijk onderbouwde behandeling voor elke patiënt waarbij de onderliggende oorzaak aangepakt wordt.
De praktijk is gespecialiseerd in de revalidatie en behandeling bij baby's en kinderen met een ontwikkelingsaandoening, leerstoornis of neurologische aandoening.
Naast deze specialisaties worden ook mama's, papa's, grootouders, volwassenen met een beperking, ouderen of individuen in deze praktijk behandeld om zo een evenwicht te hebben tussen voortijdse en naschoolse uren. Het is een praktijk waar iedereen terecht kan!

Behandelingen gebeuren vooral in de praktijk. Bij huisbezoeken kunnen er verschillende patiënten op eenzelfde locatie behandeld worden. Hierbij is de afstand van de praktijk tot het huisbezoek beperkt.

Wegens aanhoudende groei is de praktijk op zoek naar een nieuwe collega om het team te versterken, dit voor een voltijdse betrekking.
De vacature is beschikbaar voor zowel ervaren kinesitherapeuten alsook afgestudeerde studenten met een specialisatie. Waarbij voor deze laatste categorie extra begeleiding voorzien wordt.

JOUW FUNCTIE:
- Je zorgt dat de patiënt herstelt van een letsel of aandoening en vermijdt recidief.
- Je evalueert de motoriek, maakt verslagen op en gaat in overleg met alle betrokkenen.
- Je onderhoudt en optimaliseert de motorische vaardigheden van de patiënt.
- Je helpt mee de keuze van hulpmiddelen bepalen en je leert het gebruik ervan aan.
- Samenwerken met anderen (hulpverleners, ouders, enz.) en context is voor jou belangrijk. Je bent vlot in het leggen van contacten en het overbrengen van informatie.

JOUW PROFIEL:
- Je bent in het bezit van een masterdiploma Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie, bij voorkeur pediatrie of andere specialisatie.
- Je bent empathisch ingesteld en legt vlot contact met kinderen en volwassenen.
- Je bent sterk in plannen en organiseren, in onderling overleg met het team.
- De job is vanaf mei 2024 beschikbaar.

ONS AANBOD:
- Een langdurige samenwerking met inspraak in aanpak en groei van de praktijk.
- Er zijn voldoende overlegmomenten.
- Je komt terecht in 2 ruime praktijkruimtes waar voldoende materiaal en ruimte voorhanden is:
o Een mooie praktijkruimte in Heule
o Een gloednieuwe praktijkruimte in Bissegem, aan huis van de zaakvoerder
- Een groeiend patiëntenbestand.
- Begeleiding van een ervaren collega.
- Agenda zelf te bepalen waarbij je de ruimte krijgt om je verder te specialiseren.

Interesse in deze boeiende en uitdagende functie?
Stuur dan je motivatiebrief en cv zo snel mogelijk naar:
info@kinderkine-de-kikkersprong.be

Tot gauw,
Inger Marijsse
0471/04.13.64.

Contact:

Centrum voor ontwikkelingstherapie is op zoek naar een zelfstandige pediatrische kinesitherapeut om ons team te versterken. Je komt terecht in een dynamische groepspraktijk met een gevarieerd patiëntenbestand (CP, psychomotoriek, ontwikkelingsstimulatie, ademhalingskine e.d.)

We bieden een deeltijdse agenda voor onbepaalde duur, met mogelijkheid om uit te breiden naar meer uren. Kennis van Bobath-therapie en psychomotoriek is een pluspunt. De behandelingen vinden plaats in de praktijk of aan huis. In het bezit zijn van een auto is gewenst.

Ben je geïntereseerd of wil je meer info, neem contact op met Caroline Durein (0477/51.92.76) of mail naar carolinedurein@gmail.com.

Contact:

Een kinesitherapeut(e) gezocht voor een praktijk gespecialiseerd in kinesitherapie voor kinderen, in Neerpelt. De praktijk is gericht op kinderen met: neurologische aandoeningen (cerebrale parese, spina bifida, obstetrisch plexus brachialis letsel, ...) tot orthopedische aandoeningen (toeing-in, klompvoet, scoliose, ...) als ook ontwikkelingsvertraging bij baby’s en kinderen en psychomotoriek. Kennis van psychomotoriek, ervaring met baby’s en interesse in de Bobaththerapie is een meerwaarde. Het is een betrekking op zelfstandige basis voor ± 14 uur in te delen over zowel voor- als namiddag op maandag, dinsdag en vrijdag en op donderdag voormiddag.
Tel: 011/64 62 03 GSM 0479/08 06 73 E-mail: hilde.baeken@telenet.be

Contact: