Kinésithérapeute en CDI 26h/semaine. - Belgische Bobath Vereniging (ABBV)

Kinésithérapeute en CDI 26h/semaine.

L'asbl Les Perce-Neige, Centre de services pour jeunes polyhandicapés situé à Jambes engage un(e) Kinésithérapeute en CDI 26h/semaine.

Dispense de thérapies individuelles prescrites par le Médecin du Centre.

Travail en équipe visant à améliorer les fonctions respiratoires et la mobilité des jeunes afin de contrer les tendances du handicap.

 

Niveau : Baccalauréat en Kinésithérapie

La connaissance du secteur du polyhandicap est un plus.

Engagement dès que possible.  

Horaire en 4 ou 5 jours/semaine entre 08h30 et 17h00 (horaire à convenir/discuter)

Salaire   Selon CP 330.01.10

 

Envoyez votre candidature (lettre de motivation accompagnée d'un CV) uniquement à l'adresse mail suivante : katty.plume@lesperceneige.be

 

 

 

Katty Plume

Responsable Administratif

Ressources Humaines

 

Centre de services pour jeunes handicapés

" Les Perce – Neige "
Rue Jean Gilson, 1 à 5100 Jambes (Namur)
Tel : 081/302.201
Fax : 081/300.122

Gsm: 0476/54.12.69

Mail : katty.plume@lesperceneige.be

 

Page FACEBOOK Les Perce-Neige

https://www.facebook.com/Les-Perce-Neige-1436802836553629/

 

Site : http://www.lesperceneige.

 

 

Centrum voor ontwikkelingstherapie is op zoek naar een zelfstandige pediatrische kinesitherapeut om ons team te versterken. Je komt terecht in een dynamische groepspraktijk met een gevarieerd patiëntenbestand (CP, psychomotoriek, ontwikkelingsstimulatie, ademhalingskine e.d.)

We bieden een deeltijdse agenda voor onbepaalde duur, met mogelijkheid om uit te breiden naar meer uren. Kennis van Bobath-therapie en psychomotoriek is een pluspunt. De behandelingen vinden plaats in de praktijk of aan huis. In het bezit zijn van een auto is gewenst.

Ben je geïntereseerd of wil je meer info, neem contact op met Caroline Durein (0477/51.92.76) of mail naar carolinedurein@gmail.com.

Contact:

Een kinesitherapeut(e) gezocht voor een praktijk gespecialiseerd in kinesitherapie voor kinderen, in Neerpelt. De praktijk is gericht op kinderen met: neurologische aandoeningen (cerebrale parese, spina bifida, obstetrisch plexus brachialis letsel, ...) tot orthopedische aandoeningen (toeing-in, klompvoet, scoliose, ...) als ook ontwikkelingsvertraging bij baby’s en kinderen en psychomotoriek. Kennis van psychomotoriek, ervaring met baby’s en interesse in de Bobaththerapie is een meerwaarde. Het is een betrekking op zelfstandige basis voor ± 14 uur in te delen over zowel voor- als namiddag op maandag, dinsdag en vrijdag en op donderdag voormiddag.
Tel: 011/64 62 03 GSM 0479/08 06 73 E-mail: hilde.baeken@telenet.be

Contact:

Wij zijn op zoek naar een medewerkster, medewerker, voor een voltijdse job in Kasterlee en omgeving
Alle info over de praktijk is te bekijken op de website,
www.kinevoorkinderen.be
contact kan via mijn GSM ; 0496/414114
Ingrid van ballaer

Contact:

in bijlage vind u de link naar de vacature

 

https://www.vdab.be/vindeenjob/vacatures/67360953/zelfstandig-kinesitherapeut-met-specialisatie-neurologische-revalidatie-1-dag-per-week?source=vindeenjob&medium=vacaturedashboard

 

 

Contact:

Beste,

 

In bijlage een vacature voor kine. 

/File/GetFile/?name=Vacature-kine4kids.pdf

 

Contact:

Het betreft een deeltijdse vacature voor een pediatrisch kinesitherapeut te Erpe- Mere. 

Vanaf de zomer verhuist de praktijk naar een nieuwe locatie . Je komt terecht in een gloednieuwe praktijkruimte waar voldoende materiaal en ruimte voorhanden is.

 Onderzoek en behandeling van baby’s, kinderen en jongeren . Kinderen kunnen binnen de praktijk terecht voor ontwikkelingsstimulatie, psychomotorische problemen, orthopedische aandoeningen, ademhalingskinesitherapie, relaxatie en neurologische en neuromusculaire aandoeningen.

Een deeltijdse opstart (10 à 15 u) , mogelijkheid om verder op te bouwen.

Dagen en uren zijn bespreekbaar alsook de datum van opstart.

contact via lien.steppe@gmail.com

 

Contact:

"Voor onze jonge, dynamische groepspraktijk te Veurne zijn we op zoek naar een derde teamspeler, pas afgestudeerden zeker ook welkom. Wegens snel groeiend patiëntenbestand kan starten indien gewenst onmiddellijk.

De praktijk heeft een erg gevarieerd patiënten bestand van kinderen tot volwassenen en biedt dus zeker ruimte om eigen specialisaties verder uit te bouwen. De behandelingen vinden hoofdzakelijk plaats in de praktijk zelf of op beperkte afstand huisbezoeken.

De praktijk biedt drie kabinetten en twee ruime oefenzalen. De administratieve taken worden tot een minimum herleid.

Voor meer info: contacteer Nele Sohier, 0478/47.22.11 of kine@nelesohier.be"

Contact: