Kinésithérapeute en CDI 26h/semaine. - Belgische Bobath Vereniging (ABBV)

Kinésithérapeute en CDI 26h/semaine.

L'asbl Les Perce-Neige, Centre de services pour jeunes polyhandicapés situé à Jambes engage un(e) Kinésithérapeute en CDI 26h/semaine.

Dispense de thérapies individuelles prescrites par le Médecin du Centre.

Travail en équipe visant à améliorer les fonctions respiratoires et la mobilité des jeunes afin de contrer les tendances du handicap.

 

Niveau : Baccalauréat en Kinésithérapie

La connaissance du secteur du polyhandicap est un plus.

Engagement dès que possible.  

Horaire en 4 ou 5 jours/semaine entre 08h30 et 17h00 (horaire à convenir/discuter)

Salaire   Selon CP 330.01.10

 

Envoyez votre candidature (lettre de motivation accompagnée d'un CV) uniquement à l'adresse mail suivante : katty.plume@lesperceneige.be

 

 

 

Katty Plume

Responsable Administratif

Ressources Humaines

 

Centre de services pour jeunes handicapés

" Les Perce – Neige "
Rue Jean Gilson, 1 à 5100 Jambes (Namur)
Tel : 081/302.201
Fax : 081/300.122

Gsm: 0476/54.12.69

Mail : katty.plume@lesperceneige.be

 

Page FACEBOOK Les Perce-Neige

https://www.facebook.com/Les-Perce-Neige-1436802836553629/

 

Site : http://www.lesperceneige.

 

 


Groepspraktijk ‘De Kleine Prins’ te Anderlecht zoekt een halftijds kinesitherapeut (15-20u) om VAST ons team te versterken.

Wij zijn een dynamische groepspraktijk die op dit moment 3 pediatrische kinesitherapeuten telt en 1 kinesitherapeut die met volwassenen werkt. Binnen het pediatrische team vinden we een nauwe samenwerking heel belangrijk, we overleggen dan ook regelmatig over patiënten alsook over de werking van de praktijk.

Wij bieden kinesitherapie voor kinderen, jongeren en volwassenen met diverse problematieken. Kinderen worden bij ons aangemeld voor zowel neurologische aandoeningen, psychomotoriek, ontwikkelingsstoornissen, schrijfmoeilijkheden, repiratoire moeilijkheden, … Als praktijk vinden wij een geïntegreerde behandeling heel belangrijk, waarbij we niet alleen kijken naar wat het kind binnen de therapie presteert, maar ook trachten een goed contact te onderhouden met de artsen of het zorgnetwerk van de kinderen en hun familie. Duidelijk overleg en afstemming van doelstellingen zijn hierbij heel belangrijk. Zo wordt een transfer van de geleerde vaardigheden in het dagelijkse leven mogelijk gemaakt.

Ben jij een dynamische, gemotiveerde kinesitherapeut met specialisatie pediatrie? Ben je collegiaal, leergierig en enthousiast om in ons team aan de slag te gaan? Dan ben jij misschien wel de collega die we zoeken!

Contact: